Euromax


Du-te la cuprins

BANCHETE 2017

BANCHETUL DE ABSOLVIRE - sarbatoarea unei generatii

V-ati gandit ca pentru serbarea banchetului de absolvire, in loc de o seara la un restaurant din localitate, puteti petrece o minivacanta de 3 sau 4 zile alaturi de colegi si profesori, la mare sau la munte ?

De 9 ani asiguram momente unice in viata fiecarui absolvent de gimnaziu, liceu sau facultate care decide sa sarbatoreasca incheierea unui ciclu foarte important din viata sa alaturi de colegii si profesorii sai si va recomandam si dumneavoastra sa incercati aceasta experienta.
Puteti opta pentru o zona montana cu obiective turistice si foc de tabara, pentru litoralul romanesc sau pentru un banchet all inclusive in Bulgaria la un hotel de 4*.
Indiferent de locatia aleasa, responsabilitatea angajata in organizarea acestor evenimente ne obliga sa acordam o atentie sporita fiecarui detaliu si sa le tranformam in clipe de neuitat.

De ce sa apelati la noi ?

  • avem o vasta experienta in organizarea acestor evenimente

Experienta noastra este principalul factor care va garanteaza reusita evenimentului.
Organizarea acestor actiuni implica o foarte mare atentie la detalii si un program foarte bine stabilit. De aceea, orice lucru neprevazut poate afecta bunul mers al actiunii.
De-a lungul anilor ne-am confruntat cu situatii din cele mai diverse, iar in acest moment putem spune ca suntem capabili sa gestionam foarte bine aparitia acestor factori perturbatori si sa facem ca influenta lor sa fie minima.
Datorita experientei acumulate suntem in masura sa va punem la dispozitie absolut toate informatiile necesare unei desfasurari in conditii optime a evenimentului


  • preturile sunt minime

Pentru ca si pretul este un factor foarte important atunci cand alegeti o oferta, vă garantăm un pret minim pentru un maxim de servicii. Preturile mici se datoreaza contractelor directe încheiate cu partenerii, discounturilor de volum vânzări si discounturilor de exclusivitate obtinute în urma colaborărilor excelente.

  • calitate

Pentru ca aceste evenimente sunt unice in viata fiecarui participant, nu ne permitem sa facem greseli.
Dupa fiecare actiune colectam feedback-uri pe care le analizam si care ne ajuta sa imbunatatim in permanenta calitatea serviciilor.
Relatiile stranse cu partenerii din tara si strainatate ne dau posibilitatea sa configuram aceste evenimente dupa bunul plac al turistilor, astfel încat evenimentul sa iasa exact asa cum au visat.

In atributiile noastre intra intraga organizare:
- stabilim intruniri cu clasele, parintii sau comitetele pentru a prezenta ofertele
-va propunem servicii conexe pentru un eveniment mai special (foto si filmare HD, programe de divertisment, artificii)
- va ajutam sa luati cea mai buna decizie si sa configurati programul
- urmarim evolutia inscrierilor
- însotim grupul si ne ocupam de formalitatile de cazare
si transport
- aranjam sala unde va avea loc evenimentul
- coordonam activitatea in seara festiva

  • echipa de profesionisti

Echipa noastra este neschimbata de acum 9 ani cand am inceput organizarea evenimentelor, astfel ca in acest moment experienta isi spune cuvantul si fiecare dintre noi face tot posibilul ca evenimentul sa fie asa cum ati visat.
P
entru ca punctul culminant al evenimentului este seara festiva, programul artistic este sustinut cu echipament audio/lumini propriu de DJ-ii si fotografii nostri profesionisti.
Un alt factor important este transportul, care se face numai cu autocare clasificate pentru transport international, dotate cu climatizare, echipament audio, DVD, 2 televizoare, toaleta. Soferii au o vasta experienta in transport intern si international si isi vor da tot interesul sa va simtiti cat mai bine pe parcursul calatoriei.

Datorita calitatii serviciilor, in ultimii ani am reusit sa ne impunem ca lideri de piata in zona de sud-est a tarii si pentru acest lucru multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si ii asiguram ca si data viitoare ne vom ridica la inaltimea asteptarilor.

- REZERVA LOCUL DIN TIMP -

Avand in vedere ca fiecare grup e diferit, ofertele se personalizeaza pentru fiecare dupa o discutie prealabila. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail office@euromax.ro, urmand sa stabilim care este procedura de organizare.
O decizie cat mai rapida va poate garanta hotelul preferat in perioada dorita.
Va multumim si va asteptam !


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal